delicious.abo + 24-delig glazenset

Als je nu een 2-jarig abonnement neemt op delicious. krijg je een 24-delige glazenset van Aspergo cadeau. Daarmee geniet je nog meer van de prijkexemplaren uit je wijnrek. Maar zelfs met het juiste glas is het moeilijk om alle facetten van de vinologie te begrijpen. Onze vinologe Ellen Dekkers doet elke maand weer haar best om zo veel mogelijk facetten van de vinologie te behandelen. Kom je net kijken? Volg dan deze zesdelige spoedcursus.

Cursus gevolgd? Dan ben je vast ontzettend vinologisch geënthousiasmeerd. Misschien wil je zelfs wel die 24-delige kristallen-glazenset van Aspergo hebben. 6 witte-wijnglazen, 6 bordeauxglazen, 6 champagneglazen en 6 tumblers (voor de whisky cream met ijs bijvoorbeeld). Elke vorm is specifiek voor de wijn gemaakt. Zo is de steel voor het wit en het bruis langer waardoor je hem beter kunt vasthouden zonder dat je de gekoelde wijn verwarmt.

Wat krijg je:

– 26x delicious. in de bus   |   t.w.v. € 180,70

– 24-delige glazenset Aspergo   |   t.w.v. € 142,80

Je betaalt € 149 i.p.v. € 323,50!

Ga naar www.deliciousmagazine.nl/glazenset of bel 088-5500120 (ma t/m vrij 9-21 uur en za 10-14 uur)

Woon je in België? Kijk voor de meest voordelige aanbieding op www.aboshop.be/delicious of bel 02 309 29 13

De aanbieding is geldig tot en met 30 november 2012 en/of zolang de voorraad strekt. Prijswijzigingen, druk- en zetfouten voorbehouden. delicious. kost in de winkel € 6,95. Je abonneert je tenminste voor de opgegeven periode en tot wederopzegging. Opzeggen is heel eenvoudig en kan per maand. Op deze abonnementsovereenkomst zijn de Leveringsvoorwaarden en het Privacy- en cookiebeleid van Sanoma Media Netherlands B.V. van toepassing. Voor abonnementen buiten Nederland gelden andere voorwaarden. Kijk voor alle voorwaarden op www.sanomamedia.nl/klantenservice onder het kopje “Service & Contact”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.