☆ Een limited edition maaltijdbox voor kerst ☆

Dit jaar vieren we de kerstdagen thuis en petit comité . Wil jij deze kerst ook koken als een sterrenchef en écht iets unieks op tafel zetten? Dat kan! Samen met chefkok Peter Gast van voormalig sterrestaurant ’t Schulten Hues* in Zutphen heeft Miele een exclusieve maaltijdbox samengesteld waarmee jij in een DIY viergangenmenu de sterren van hemel kookt. Helemaal corona-proof, in je eigen keuken. Denk aan langoustine met schuim van eigen pantser en pompoen, een groentetuintje met amandel mayonaise, langzaam gegaarde short rib met aardappelkaantjes en bundelzwammen en toe een heerlijk luchtige soufflé. In no-time zet jij een volwaardig viergangen kerstdiner op tafel!

Iconische sterrestaurants maken eenmalige comeback

Met dit concept geeft Miele oud-sterrenrestaurants een eenmalige comeback met de limited edition maaltijbox. Deze box biedt een unieke thuiservaring, zodat kokkerellend Nederland nog één maal kan genieten van de verbluffende smaken en signature dishes van sterrenrestaurants die niet meer bestaan. Eenmalig, digitaal en do-it-yourself. De eerste sterrenzaak die nog één keer ‘haar deuren opent’, is restaurant ’t Schulten Hues*.

De Miele maaltijdbox is niet te verwarren met de normale maaltijdbox, zoals we die kennen van de laatste tijd. Deze exclusieve box wordt uitgebracht in een beperkte oplage van slechts 250 en bevat veelbesproken en bekroonde recepten, die nergens meer te krijgen zijn. De box is onderdeel van een reeks ‘heropeningen’, waarbij de stem van de consument geldt. Miele hoort graag van de fans welke niet langer bestaande sterrenrestaurants zij de kans moeten geven om nog één keer hun favoriete gerecht op tafel te zetten.

Dit zit er in de box

– voorgerecht – 

Geplette langoustine met vanille, citrus en melkvel daarbij kort geschroeide langoustine met crème van eigen pantser en pompoen

* * *
– tussengerecht –

Groentetuin met amandelmayonaise

* * *

– hoofdgerecht – 

Langzaam gegaarde short rib met een salade van rettich, bundelzwammen, crème van uien en eigenjus

* * *

– nagerecht – 

Soufflé van boerenkwark met limoen

Wanneer je de sterren van de hemel kookt met deze limited edition maaltijdbox is aan jou

De maaltijdbox met alle verse ingrediënten wordt, afhankelijk van welke datum je boekt, op 18 of 23 december in de avond bij je thuisbezorgd. Na ontvangst kun je de ingrediënten maximaal 3 dagen gekoeld bewaren. Dus ook op eerste of tweede kerstdag kun je dit overheerlijke viergangenmenu op tafel zetten. Kom je er in de keuken niet uit, dan is er de Whatsapp-hulplijn. Hier kun je terecht voor al je culinaire hulpvragen.

Dit zit er in de unieke maaltijdbox van Miele: