oranje tompouce van Robèrt voor Koningsdag

Koningsdag is niet compleet zonder de allerbeste oranje tompouce. Daarom opent niemand minder dan Robèrt van Beckhoven (de bekende bakker van Heel Holland Bakt) twee tijdelijke bezorglocaties van zijn ambachtelijke bakkerij ‘bij Robèrt’ in hartje Amsterdam en Den Bosch.

Robèrt maakt speciaal voor Koningsdag oranje tompoucen om je vingers bij af te likken. De dubbeldekkers zijn gemaakt van huisgemaakt bladerdeeg met 100% roomboter, luchtige Zwitserse room met echte vanille uit Madagaskar én uiteraard verrukkelijk oranje fondant.

Van Oisterwijk naar Amsterdam en Den Bosch

De oranje-drive-through die ‘bij Robèrt’ vorig jaar opende zorgde voor een drukte van jewelste en lange files in het Brabantse Oisterwijk. Want wie er nou geen oranje tompouce gebakken door de Meester Patissier zelf?

Geholpen door Thuisbezorgd.nl komt Van Beckhoven dit jaar met een bijzonder vervolg. Om zoveel mogelijk fijnproevers te kunnen voorzien van de perfecte Koningsdag-traktatie, zijn de oranje dubbeldekker tompoucen zowel in Amsterdam als Den Bosch te bestellen voor bezorging aan huis.

Oranje tompouce hoort erbij

Robèrt van Beckhoven: “Het hoort echt bij Koningsdag, zo’n knapperige oranje tompouce met een glanzende laag glazuur en een romige banketvulling met echte vanille. Uiteraard willen wij dan ook zoveel mogelijk mensen blij maken met onze Meesterlijke dubbeldekkers.”

Oranje tompouce bestellen

Via de app en website van Thuisbezorgd.nl haal je de speciale dubbeldekkers met feestelijk oranje fondant in huis voor Koningsdag. De bezorglocaties van ‘bij Robèrt’ zijn geopend voor bezorging op 25 en 26 april van 12:00 tot 17:00 uur. De tompoucen zijn per vier stuks verpakt en een doosje kost €16. Alle opbrengsten worden gedoneerd aan Voedselbanken Nederland.

Woon je niet in Amsterdam of Den Bosch? Geen zorgen, want in een speciale video op zijn online platform legt Robèrt uit hoe je zijn tompoucen zelf kunt maken.