Serious Request & delicious. 2012

Zoals je misschien al weet, is delicious. vóór het samen dineren en feest vieren (kijk maar in ons nieuwste kerstnummer!). Maar tegelijkertijd vergeten we onze naasten niet. Daarom – net als vorig jaar – starten we een actie voor Serious Request 2012. Meer informatie over de actie zelf, lees je hier.

De actie samenvattend: Organiseer een etentje, bak wat voor een ander of organiseer een fijne lunch. Ga tijdens het etentje rond met de pet en stort dit ingezamelde geld op de speciale actie-pagina van delicious. Om iedereen een beetje op gang te helpen, heeft delicious. uit het kerstnummer een menu samengesteld die je kunt gebruiken ter inspiratie. Het menu vind je hieronder:

Wil je geld doneren? Doe dit dan via de speciale actiepagina van delicious.

Namens de redactie van delicious.: bedankt!

Het Serious Request-menu

Mierikswortel-bietjessoepVoorgerecht | Mierikswortel-bietensoep
Deze bijzondere soep is de start van een mooi Serious Request-diner. De combi mierikswortel-bieten zorgt voor een aardse start van de avond.

 

Hoofdgerecht vlees | Gemarineerde ossenhaas in romige paprikasaus
Een gewoon stuk vlees met kerstallure. Dat is dit gerecht met ossenhaas in romige paprikasaus. Liever vega? Maak dan onderstaande spruitjestaart.

 

SpruitjestaartHoofdgerecht vega | Spruitjestaart met komijnekaas
Wil je iets stoers, stevigs én vegetarisch serveren deze kerst? Maak dan deze spruitjestaart met komijnekaas van Kirsten.

 

Ricotta-sinaasappelbombesNagerecht | Ricotta-sinaasappelbombes
Eind goed al goed, zeggen we altijd bij delicious. En dat geldt ook voor dit geweldige dessert van delicious.friend Janneke Philippi.

 

Liever direct doneren, zonder tegenprestatie? Dat kan natuurlijk ook. Kijk daarvoor op onze speciale actiepagina of op deliciousmagazine.nl. Bedankt!

Eén reactie

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.