delicious. deelt uit: 15x een Seasons-prijzenpakket (t.w.v. € 69,48)

Al 15 jaar zijn we blij zijn met elke delicious.lezer, daarom delen we in 2022 elke maand fantastische prijzen uit. In deze 5e maand van ons jubileumjaar geven we 100x het kookboek VAN BOVENS LEFTOVERS (t.w.v. € 29,99) weg!

In het tijdschrift Seasons staat alles in het teken van authentiek, landelijk leven. Elke editie van Seasons barst van de inspiratie en praktische tips. Van heerlijke seizoensgerechten tot de beste tuintips en van leuke DIY tot de mooiste logeeradressen in binnen- en buitenland.

Het kookboek Seasons Oogstkoken staat boordevol verrukkelijke, eenvoudig te maken recepten. Maar dat niet alleen, het geeft ook voor elke groente en fruitsoort tips & trucs om te zaaien, te oogsten en te plukken uit eigen moestuin. Bovendien zet Oogstkoken al die geweldige conserveertechnieken die we bijna vergeten zijn nog eens overzichtelijk op een rijtje.

Hebben? We maken 15 delicious.lezers blij met een Seasons-prijzenpakket. Vaste abonnees hebben natuurlijk altijd een streepje voor, dus ook deze keer: als winnend abonnee krijg je bij je gewonnen prijs een extra delicious. verrassingscadeau!

De actie loopt t/m 30 augustus 2022 en winnaars krijgen bericht via e-mail.