It’s the most wonderful time of the year! Dus wat er op tafel komt, krijgt nu – zo mogelijk – nóg meer aandacht dan we normaal al doen. Tijdens onze kerstbrainstorm bedachten we wintersprookjes; more is more, zowel qua lekker eten als qua sfeer.
Dit nummer staat bol van de kerstmagie. Magie die echt werkt, want de recepten zijn uitgebreid getest zodat ze bij jou thuis net zo goed lukken, ook zonder toverstokje.
De beste binnenkomers
Drankjes en minihapjes die direct zorgen voor een feeststemming en iedereen voelt zich welkom.
Lunch om te delen
Vraag je vrienden voor een kerstlunch in bistro-stijl! Van mosselen met pastis en knallende bietencreme tot dutch baby en romige polenta.
Gebraad waar je de show mee steelt
5x roast en 10 bijgerechten!
Sprookjes en winterse pie
Uitbundig aan tafel in sprookjessfeer? Kreeft, hartige creme brulee, geroosterde romanesco of wildragout ingepakt als mega toffee. Wil je echt iedereen verrassen? Bak dan een winterpie: zoet of hartig, warm of koud, met zuidvruchten of paddenstoelen.
Janneke en Rutger koken – uiteraard – kerst
Janneke gaat voor voor- en hoofdgerechten die klassiek zijn op haar manier: dus heerlijk en haalbaar. Rutger bakt kerstkoekjes.
Karameltoetjes…
We maken sticky pudding, chocokoekjes met karamel, melktaart en méér.
…en ijstaarten deluxe voor de Viennetta-lovers
We maken delicious.variaties en combinaties vol romig ijs, honing-sesam, ruby chocolade of kastanje-rookijs. Wat blijft is de beroemde ‘knak’.
Dat en nog heel veel meer vind je in delicious.december! Nu in de winkel en te koop in onze webshop.