Ga naar content
facebook
pinterest
instagram
delicious
nr.1 foodmagazine
abonneren
  • home
  • recepten
    • voorgerechten
    • hoofdgerechten
    • nagerechten
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • shop
  • abonnementen
  • Home
  • kerst 2025
  • Recepten
    • voorgerecht
    • hoofdgerecht
    • nagerecht
    • zoet
    • mijn recepten
  • artikelen
    • foodnieuws
    • receptlijstjes
    • tips, tricks & tools
    • hotspots
  • Academy
  • Shop
abonneren

rundvleesrigatoni uit de chianti

rundvleesrigatoni uit de chianti

rundvleesrigatoni uit de chianti

hoofd- of lunchgerecht | 3-4 personen

100 g ongezouten boter 4 tenen knoflook, in dunne plakjes 800 g gehakte tomaten uit blik 350 ml rode wijn 60 ml olijfolie 200 g tournedos of ossenhaas, in heel dunne plakken 50 g geraspte Parmezaanse kaas 21/2 el gehakte bladpeterselie verse pasta*

Smelt de boter in een grote pan op middelhoog vuur. Bak de knoflook in 1-2 min. goudbruin. Voeg de tomaat toe en roer 5 min. Voeg de helft van de wijn toe en laat 15 min. op middelhoog vuur zachtjes koken. Voeg de rest van de wijn toe en laat nog 15 min. zachtjes koken tot de saus goed is ingekookt.

Verhit de olie in een koekenpan op hoog vuur. Bak het vlees in 2 delen in 10-20 sec. aan alle kanten bruin. Voeg het rundvlees en de vleessappen uit de pan toe aan de saus. Breng op smaak met zout en peper, voeg de uitgelekte pasta* toe en schep alles door elkaar. Bestrooi met parmezaan en peterselie en serveer.

Bereiden ± 55 min.

* Het recept voor verse pasta – gemaakt in de Bosch MaxxiMUM – vindt je in delicious. kerst 2013. Heb je dit nummer nog niet? Bestellen doe je hier!

PRODUCTIE SUZANNE THE FOTOGRAFIE ERIC VAN LOKVEN STYLING CYN FERDINANDUS BEREIDING EKE MARIËN

– ADVERTORIAL –

Hulp nodig? Bel onze klantenservice 020 894 7552 of mail naar klantenservice@deliciousmagazine.nl

Volg ons en blijf op de hoogte
facebook
pinterest
instagram

delicious. magazine is dáár waar het om koken en eten draait. Met maakbare recepten, vol verhalen over mensen met een passie voor eten en fotografie om bij te watertanden. Restaurants die je niet mag missen, de mooiste keukenspullen en geweldige wijnadviezen.

Over ons
  • Adverteren
  • Contact
  • Cookie informatie
  • Privacy beleid
  • Gebruiksvoorwaarden
  • Spelvoorwaarden
  • Verklaring & uitleg
  • Klantenservice
  • Leveringsvoorwaarden
  • Retourneren
  • © Roularta Media Nederland
Magazine
  • Abonneren
  • Colofon
  • Losse edities
  • Nieuwsbrief
Contact

delicious. klantenservice
Postbus 606
7000 AP Doetinchem
e-mail klantenservice@deliciousmagazine.nl
020 894 7552

 

delicious. redactie
Postbus 22693
1100 DD Amsterdam-Zuidoost
e-mail delicious@roularta.nl

 

delicious. shop
Spaklerweg 53
1114 AE Amsterdam
(geen bezoekadres)
KvK: 60880236
BTW nummer:
NL854100787B01

 

© 2025 Roularta Media Nederland
facebook
pinterest
instagram