aantal 4 | lunch, lunchgerecht, voorgerecht | doordeweeks, weekend | hollands | vegetarisch
De mix van witte en groene asperges laat je heel langzaam sous-vide garen in sinaasappelsap in de stoomoven, waardoor ze heerlijk mals worden zonder hun bite te verliezen. De romige burrata en het knapperige kruim maken dit de perfecte antipasti om te serveren op een zonnige dag.Koken met een stoomoven: alle ins & outsDit recept kwam tot stand in samenwerking met de AEG SteamPro multifunctionele stoomoven met Command Wheel! Eén oven waarmee je alle technieken die chefs gebruiken binnen handbereik hebt: bakken, braden, grillen, stomen en net als een pro je eten sousvide bereiden. Hoe fijn is dat?
Kooktijd:30 minuten
stoomoven30 minuten
Totale tijd:1 uur
* Geen vacuümzakken en vacumeermachine? Gebruik dan ziplockzakjes en duw hier zoveel mogelijk lucht uit.
RECEPT LISELORE BUS, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILLIPI
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sous-vide asperges met sinaasappel, pijnboompittenkruim en burrata