aantal 6 | hoofdgerecht | | frans | glutenvrij, lactosevrij
Precies waar je zin in hebt als het wintert: verwarmende stoofpotten. Deze heeft een frisse twist én is makkelijk te maken. Zet je stoofpan maar op het fornuis voor cassoulet met kip en varkensbuik.Zin gekregen in nog meer stoofpotten? Dit zijn de 10 populairste soep en stoofrecepten van 2022Lactose- en glutenvrij? Maak je stoof met kokosvet i.p.v. ghee en neem in plaats van broodkruim bijvoorbeeld geroosterde boekweit.
Kooktijd:55 minuten
stoven45 minuten
Totale tijd:1 uur 40 minuten
* Kun je geen cavolo nero of palmkool krijgen, neem dan jonge boerenkool.
RECEPTEN: MATT MORAN | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | moderne cassoulet