aantal 4 | brunch, hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, weekend, winter, zomer | mexicaans | glutenvrij, lactosevrij
Iedereen die zich een weg door Mexico gegeten heeft, zal warme herinneringen hebben aan deze karakteristieke snack & stoof. Ben je nog nooit aan die kant van de wereld geweest? Dan boek je gewoon een vliegensvlug food-retourtje met dit recept. Typisch Mexicaans streetfood maak je namelijk net zo makkelijk zelf en de smaak zal er niet minder om zijn. Wedden dat je het niet snel meer uit je hoofd krijgt? De smaak te pakken? Ga dan lekker los met Mexicaanse tamales of taco’s con carne guisada.
Voorbereiding:1 uur 30 minuten
Kooktijd:2 uur
marineren8 uur
Totale tijd:11 uur 30 minuten
RECEPT: JOACHIM DE BUCK | FOTOGRAFIE: JEROEN VAN DER SPEK | PRODUCTIE: MERIJN TOL.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Mexicaanse panuchos & cochinita pibil