aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, weekend | frans, nederlands | glutenvrij, vegetarisch
Moeder en dochter Minta & Mae duiken graag samen de keuken in. Mae eet geen vlees meer, dus koken ze vega. Niet met vleesvervangers, maar met seizoensgroenten. Dit keer met knolselderij. Minta: 'Als je 'm bakt, karamelliseert knolselderij licht, wat zorgt voor een extra rijke en diepe smaak. Niet té lang bakken, dan wordt-ie bitter.'Probeer ook eens deze salade met knolselderij.
Kooktijd:15 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 15 minuten
RECEPTEN MINTA NICOLAÏ. FOTOGRAFIE ERNIE ENKELAAR. STYLING ESTHER DE MUNNIK. BEREIDING YVONNE JIMMINK.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | knolselderijgratin