aantal 4 | hoofdgerecht | | italiaans | glutenvrij, vegetarisch
Gnudi zijn eigenlijk niets anders dan 'naakte' ravioli, zonder hun deegjasje. Dankzij het rijstmeel is dit recept ook nog eens glutenvrij.Varieer eens met deze 27x perfecte pastasauzen met een twist
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Stevige ricotta koop je bij kaaswinkels of delicatessenzaken. Of laat 2 bakjes ricotta uit de supermarkt in een schone doek in een vergiet een paar uur uitlekken. Koop dan iets meer gewicht, omdat je vocht kwijtraakt.
Boerenkoolpesto maak je zo: pureer 100 g jong boerenkoolblad met 2 el gehakte walnoten, 1 flinke teen knoflook en 150 ml groene olijfolie. Breng op smaak met zout en peper. Of neem kant-en-klare pesto.
RECEPT: CHARLOTTE BINNS-MCDONALD | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gnudi met geitenkaas en champignon-boerenkoolpesto