aantal | zoet | sinterklaas | |
Zelfgemaakte speculaas is natuurlijk het allerlekkerst. En al helemaal met amandelspijs! Dit recept komt uit Het Grote Sinterklaas Kookboek, dat helaas niet meer te koop is. Tip: Amandelspijs wordt lekkerder naar mate je het langer laat rijpen, dus begin daar eerst mee. Het deeg moet een dag rusten zodat de smaak van de specerijen nog intenser wordt.Zin in iets anders? In dit artikel vind je al onze favoriete zoete recepten voor Sinterklaas.
Voorbereiding:10 minuten
Kooktijd:30 minuten
Oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
Dit recept komt uit Het Grote Sinterklaas Kookboek van Yolanda van der Jagt en Anneke Ammerlaan, ISBN 9789082245509, € 22,50
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gevulde speculaasruiten met amandelspijs