aantal 4 | | | | glutenvrij
Yvette: 'Mijn man Oof is piccalillyverslaafd, dus eigenlijk is dit speciaal voor hem. Mijn eigen homemade piccalilly is kruidig, zurig en de groenten houden wat bite. De piccalilly-mayo is heerlijk bij kip, maar ook te gek bij gebakken vis of gebakken aardappeltjes. Echt iets wat je vaker gaat maken.'Dit recept heeft Yvette van Boven speciaal gemaakt voor onze gasthoofdredacteur Jamie Oliver, bestel hier het speciale nummer.
Kooktijd:50 minuten
oven1 uur
Totale tijd:1 uur 50 minuten
*Piccalilly is een bekend Brits zoetzuur condiment met specerijen uit het Oosten. Yvette maakt haar eigen piccalilly.
RECEPTEN: YVETTE VAN BOVEN | FOTOGRAFIE: ERIC VAN LOKVEN | STYLING: CYN FERDINANDUS | BEREIDING: BART STUART.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | gebraden kip van Yvette met piccalillymayo