aantal 4 | voorgerecht | zomer | mediterraans | glutenvrij, vegetarisch
Lekker en makkelijk zomereten van Janneke. Begin op tijd en laat de yoghurt rustig uitlekken voor ultieme romigheid.Bekijk hier het hele bbq-menu van Janneke.
Voorbereiding:25 minuten
Kooktijd:10 minuten
uitlekken8 uur
Totale tijd:8 uur 35 minuten
* Of gebruik dikke Griekse of Turkse yoghurt en laat ± 4 uur uitlekken.
TIP Voor het uitlekken gebruik ik ook vaak koffiefilterzakjes. Scheur de filterzakjes aan de perforatiekant voorzichtig open en leg ze in een zeef. Zorg dat de zakjes elkaar overlappen, zodat er geen yoghurt door de zeef kan weglopen. De uitgeschepte filterzakjes gooi je daarna weg.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | bbq-bloemkool met geitenlabne, muhammara & dukkah