aantal 16 | brunch, brunchgerecht, ontbijt, ontbijtgerecht, zoet | feestelijk, vakantie, weekend | | vegetarisch
De wereld van zoet reikt verder dan taart en koek alleen. Gelukkig maar, want zo is er genoeg variatie om nooit uitgekeken te raken op bakken! Cake en zoet brood zijn ideaal als weekendontbijt, bij de brunch of als je eens uit wil pakken voor vrienden of buren. Begin een dag van tevoren aan het basisdeeg. Ook lekker: ons favoriete bananenbrood recept!
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:1 uur
rusten13 uur
Totale tijd:15 uur
* Zachte bloem of bloem typo ‘00’ bloem is geschikt voor pizza’s, gebak en zachtere broodsoorten.
RECEPT: PHOEBE WOOD | FOTOGRAFIE: MARK ROPER | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | appel-kaneelbrood