Kook de rijst in 12-15 min. volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Snijd de dragon fijn. Klop een vinaigrette van de wijnazijn, extra vierge olijfolie, gembersiroop, mosterd en dragon.
Maak de bleekselderij schoon, schil de stengels en snijd in reepjes. Snijd ook het roodlof in reepjes. Rooster de noten in een droge koekenpan en schud ze op een bord.
Giet de rijst af en laat goed uitlekken. Meng de vinaigrette door de rijst en laat afkoelen tot lauwwarm. Was de appel en snijd ongeschild in blokjes.
Schep de bleekselderij, rodekool, roodlof, appel, walnoten en granaatappelpitjes door de rijst. Breng de salade op smaak met zout en peper.
Voedingswaarde:
calorieën: 709kcal
|
eiwit: 18g
|
vet: 39g
|
koolhydraten: 64g
auteur: delicious.
Je kunt een kwart rodekool ook op de mandoline flinterdun snijden, zo krijgt je flinters rodekool i.p.v. stukjes.Recept, fotografie, styling en bereiding: Studio Philippi