aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | amerikaans, internationaal |
Zout is onmisbaar in bijna elk gerecht. De hoogste tijd om het deze kerst eens de ster van de show te maken! Op het menu: ingelegde zalm, krokant gezouten buikspek, kip in zoutkorst, zoute toffees en meer lekkers. Al die showstukken vind je nu in ons kerstmagazine. Speciaal voor jou dit recept op onze site, zodat je vast kunt oefenen voor la grande finale!Voorbereiden: Bereid het buikspek 1 dag van tevoren. Zoek je nog een lekker bijgerecht? Met deze fijne groenten maak je het feest compleet.
Voorbereiding:1 uur 50 minuten
Kooktijd:2 uur 30 minuten
pekelen8 uur
Totale tijd:12 uur 20 minuten
RECEPTEN, STYLING: KIRSTEN JENKINS | FOTOGRAFIE: WILLIAM MEPPEM.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zout buikspek met appels & vijgensaus