aantal | bijgerecht, lunch, lunchgerecht | feestelijk, weekend, zomers | | vegetarisch
Fruitsalades zijn onze oude-nieuwe liefdes! Met eigentijdse smaakmakers en moderne twists blazen we ze nieuw leven in. Perfect voor dagen waarop het te heet is om warm te eten, maar ook te gek als verkoelend element bij een heerlijk hete BBQ-sessie. Deze watermeloensalade met frisse radijsjes, romige avocado en knapperig flatbread heeft het allemaal.
Voorbereiding:20 minuten
Kooktijd:20 minuten
marineren10 minuten
Totale tijd:50 minuten
*Sumak is poeder van de zuurbes, te koop in de ruim gesorteerde super- markt en winkels met Midden-Oosterse producten. Vervang evt. door wat citroenrasp.
RECEPTEN, BEREIDING: GEORGIE ESDAILE | FOTOGRAFIE: BRETT STEVENS | STYLING: KIRSTEN JENKENS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zoetzure watermeloen met radijsjes & flatbread