aantal 4 | hoofdgerecht | | frans |
Chefkok Alain Caron maakt voor ons een zeebaars en schaal- en schelpdieren met saus van bouillabaisse. Een klassiek Frans gerecht met saffraan, sinaasappel en venkel!Je kunt de bouillabaisse 1 dag van tevoren maken.
Kooktijd:1 uur
Oven10 minuten
Totale tijd:1 uur 10 minuten
** Alain maakte het gerecht nóg luxer met kreeft. Kook evt. 1 hele kreeft 4 min. in ruim water. Haal de kreeft eruit en laat even rusten. Halveer en haal het vlees eruit. Halveer weer, je hebt nu 4 porties kreeft. Verhit wat olijfolie, bestrooi de kreeft met peper en zout en bak 2-3 min. rondom. Leg met de zeebaars op de soep.
Recepten en bereiding: Alain Caron/Café Caron. Fotografie: Ernie Enkelaar. Styling: Cyn Ferdinandus. productie: Merijn Tol
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zeebaars & schaal- en schelpdieren met saus van bouillabaisse