aantal 4 | hoofdgerecht | | | glutenvrij, lactosevrij
Chef-kok Gerrit Marcus van Republiek Bloemendaal: 'Veel van wat we serveren, is om te delen. Een hele vis, een groot stuk vlees, goede wijn. En omdat alles uit die fantastische houtoven komt, is simpel nooit eenvoudig.' Met dit recept haal je de beach club vibes in huis. Verwarm de BBQ (of grillpan) en proef hoe goed de smaken van zeebaars en rabarber samengaan.
Kooktijd:45 minuten
Totale tijd:45 minuten
* Rabarbersap: snijd 1 stengel rabarber in stukken, pureer, druk door een zeef en vang het sap op.
RECEPTEN, BEREIDING GERRIT MARCUS, KOEN FOKKEMA. FOTOGRAFIE CHANTAL ARNTS. STYLING LAURA VIJSELAAR. M.M.V. MARJOKE DE HEER (SERVIES).
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zeebaars met rabarberdressing