aantal 6 | hoofd, hoofdgerecht | familietijd, herfst, kerst, najaar, weekend, winter | frans |
Zodra de herfst van zich laat horen, is de keuken natuurlijk de beste plek om je te verschansen. Niet alleen vanwege onze spontane trek in echt goed comfort food: we houden ons nou eenmaal graag warm aan een pruttelende stoofpan. Dus regent het pijpenstelen of daalt het kwik sneller dan je lief is? Schort om voor deze sappige zalm in een knapperig jasje van bladerdeeg uit het boek Slow.
Kooktijd:35 minuten
oven30 minuten
Totale tijd:1 uur 5 minuten
RECEPTEN: LOUISE FRANC | FOTOGRAFIE: CHRIS MIDDLETON | STYLING: STEPHANIE STAMATIS | BEREIDING: CAROLINE GRIFFITHS, SEBASTIEN ZINZAN, AISLING COUGHLAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | zalm en croûte