aantal 6 | dessert, nagerecht | | italiaans | glutenvrij
Yoghurt frist dit superromige toetje met gekaramelliseerde nectarines lekker op. Let op dat gelatine van botten is gemaakt en dit dessert dus technisch gezien niet vegetarisch is. Agar agar is daarentegen van zeewier gemaakt en houdt de boel net zo goed bij elkaar als gelatine. Reken voor 6 blaadjes gelatine op 7 gram agar agar vlokken, dat is ongeveer 1 zakje. Liever een ander toetje? Bekijk dan ook eens deze lijst met 52x Italiaanse zoete lekkernijen
Kooktijd:25 minuten
opstijven4 uur
Totale tijd:4 uur 25 minuten
RECEPTEN: GEORGIE ESDAILE, HELENA MOURSELLAS | FOTOGRAFIE: NIGEL LOUGH | STYLING: KIRSTEN JENKINS.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | yoghurt-panna cotta met nectarines