aantal 4 | hoofdgerecht | | amerikaans, italiaans |
Dat gulle scheutje wodka doet echt niet alleen wonderen voor je humeur. Kijken we op moleculair niveau dan heeft wodka wel degelijk een functie; het plakt de vetoplosbare smaakstoffen uit de tomaten, 'nduja, slagroom en knoflook aan elkaar zodat de pasta nóg romiger wordt. Goed excuus om een flesje in huis te halen...
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* ’Nduja is een heel pittige zachte Italiaanse worst. Conchiglioni zijn grote pasta schelpen. Beide zijn te koop in de ruim gesorteerde supermarkt, Italiaanse delicatessenwinkel en online.
RECEPTEN, FOODSTYLING GEORGINA ESDAILE, KHANH ONG, DOMINIC SMITH FOTOGRAFIE BEN DEARNLEY,
ALAN JENSEN, ROB PALMER STYLING KIRSTEN JENKINS, EMMA KNOWLES, DAVID MORGAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | wodka-pasta met 'nduja