aantal 4 | dessert, nagerecht, zoet | doordeweeks, feestelijk, lente, moederdag, weekend, zomer | |
Deze witte-chocolade ijstaartjes met aardbeien in rodewijnsaus zijn supertoetjes die je ruim van tevoren kunt maken. Voor het serveren hoef je alleen maar alles te combineren. Fijngehakte chocolade en hazelnoten geven het ijs een subtiele crunch. Een topcombinatie met de aardbeien in rode-wijnsaus.
Kooktijd:30 minuten
bevriezen4 uur
Totale tijd:4 uur 30 minuten
*Patisseriefolie zorgt voor mooi strakke ijstaartjes. De folie is verkrijgbaar bij (online)bak- en kookwinkels. Bakpapier is een prima alternatief.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI
Dit recept is afkomstig uit delicious. magazine nummer 6. Meer lekkere recepten? Bestel het nieuwe nummer nu zonder verzendkosten!

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | witte-chocolade ijstaartjes met aardbeien in rodewijnsaus