aantal 4 | lunch, ontbijt | | duits |
Deze Duitse weihnachtsstolle is ideaal om in het weekend te maken – zo geniet je de hele week van een plakje stol. Dit originele Duitse recept is zonder amandelspijs, maar je kunt er best een rol spijs in verwerken. Lekker met boter en een compôte.Kijk hier voor een lekkere kruisbessencompôte.
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:1 uur
rijzen1 uur 30 minuten
*Melkpoeder houdt vocht goed vast, waardoor het brood langer vers blijft. Ook geeft het een rijkere smaak. Melkpoeder koop je in de supermarkt.
Recepten: Eke Mariën. Fotografie: Saskia van Osnabrugge. Styling: Désirée van Dijk. Bereiding: Ajda Mehmet. Productie: Trudelies Schouten.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Weinachtsstolle