aantal 12 | voorgerecht | | italiaans |
Op de redactie krijgen we regelmatig culi-vragen van lezers. Zoals deze vraag van Madeleine Hamans: ‘Waar blijven de witte bonen in het recept Warme bonen-olijvenkoeken met tomatendipsaus uit het oktobernummer? Het is logisch dat ze in het beslag komen maar helaas staat dit nergens vermeld!’ Het antwoord van onze culi-redacteur Trudelies luidt als volgt: ‘U hebt helemaal gelijk! Ondanks dat we testen (soms meerdere keren) en de tekst nog meerdere keren gelezen en gecheckt wordt, slipt er toch af en toe weer een foutje door! Heel vervelend, maar fijn dat u zo opmerkzaam bent. De bonen moeten inderdaad door het beslag.’
Kooktijd:25 minuten
Koken bonen1 uur 30 minuten
Totale tijd:1 uur 55 minuten
Productie: Trudelies Schouten. Recept: Kirsten Eckhart BereidingL Jacqueline Pietrowski
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | warme bonen-olijvenkoeken met tomatendipsaus