aantal | dessert, kaasplank, nagerecht | familietijd, feestdagen, feestelijk, kerst, najaar, winter | frans | vegetarisch
Janneke Philippi kookt de sterren van de hemel en serveert met trots easy gerechten, zodat jij zelf je feestdiner kunt samenstellen. Haar verfijnde vijgengalettes laten, ondanks hun bescheiden formaat, een geweldige indruk achter. Wil je dit voorbereiden? Bak ’s ochtends de taartjes en maak het amandel-honingkruim. Strooi overgebleven honing-amandelkruim eens op ijs, in yoghurt of over een salade met serranoham en verse vijgen!
Kooktijd:20 minuten
oven20 minuten
Totale tijd:40 minuten
* Tête de moine is een milde Zwitserse kaas van koemelk. Met een speciaal mes (girolle) kun je er dunne roosjes van schaven.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vijgengalettes met tête de moine