aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | mexicaans |
Vandaag gaan we voor een zomers gerecht: vegetarische chili van velderwtjes en tofu. Houd je niet zo van tofu? Maak ‘m dan met kidneybonen. Net zo lekker, net zo Mexicaans!
Kooktijd:20 minuten
Totale tijd:20 minuten
* Chili con carne poeder is een mengsel van verschillende specerijen die o.a. veel in de Mexicaanse keuken gebruikt worden, zoals koriander, komijn, chili en oregano. Maak zelf je eigen mix van kruiden die jij zelf lekker vindt!
** Velderwtjes zijn jonge, malse capucijners die in de meeste supermarkten goed te koop zijn. Je kunt ze vervangen door bruine bonen of kidneybonen.
Meer recepten met groente in de hoofdrol vind je in delicious. hét groenteboek. Bestel het hier in onze webshop.
Fotografie: Rob van der Vet. Styling: Jan Willem van Riel. Bereiding: Bart Stuart. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegetarische chili van velderwtjes en tofu