aantal 6 | hoofdgerecht | weekend | mediterraan | vegetarisch
Heerlijk vega deze balletjes van kikkererwten en halloumi. De kaas geeft de balletjes niet alleen een lekkere smaak, maar zorgt ook dat ze niet uit elkaar vallen. Ook heel fijn: je kunt tot 2 dagen van tevoren de vegaballetjes draaien en de saus koken. Nog halloumi over? Maak er courgettekoekjes met halloumi bij!
Voorbereiding:1 uur
Kooktijd:15 minuten
koelen30 minuten
Totale tijd:1 uur 45 minuten
*Je kunt het kikkerertwennat bewaren om vegan meringue te maken.
Recepten: Jen Bedloe, Lottie Covell, Olivia Spurrell, Katy McClelland, Karen Barnes. Fotografie: Toby Scott, Alan Jensen. Styling Morag Farquhar, Cyn Ferdinandus. Bereiding: Lottie Covell. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | vegetarische balletjes met halloumi in tomatensaus