aantal 8 | hoofdgerecht | familietijd, feestelijk, kerst | internationaal, oosters | lactosevrij
Deze gestoofde varkenswangen met een oosterse touch zijn eigenlijk heel simpel. Voeg alles samen en laat dan de tijd zijn werk doen. Zo komen alle specerijen tot hun recht en vormt er zich een prachtig stoofgerecht. Heb je iets minder tijd om te stoven? Bekijk dan deze citroenvarkenrollade met zoetzure courgette.
Voorbereiding:15 minuten
stoven2 uur 30 minuten
Totale tijd:2 uur 45 minuten
Dit kun je zeker 3 dagen van tevoren maken en dan in de koelkast bewaren. Daar wordt het zelfs nóg lekkerder van.
Shichimi togarashi is een Japans specerijenmengsel, dat te koop is in de goed gesorteerde en Aziatische supermarkt.
Zo schil je easy gember:
Recepten: Trudelies Schouten, Merijn Tol en Dosia Brewer. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Victor de Launay.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | varkenswangen in miso-sojasaus