aantal 8 | gebak, taart, zoet | doordeweeks, familietijd, feestelijk, lente, voorjaar, weekend | frans | lactosevrij, vegan, vegetarisch
Enzo Pérès-Labourdette: ‘Deze cake is uiteraard lekker bij thee. Ik kook zelf de overgebleven rabarber vaak in met wat citroensap en suiker. Zo krijg je rabarbersiroop die ontzettend lekker is met wat bruiswater.'
Voorbereiding:30 minuten
Kooktijd:50 minuten
rusten30 minuten
Totale tijd:1 uur 50 minuten
uit: PATISSERIE COUCOU
Enzo Pérès-Labourdette
Uitgeverij Nijgh Cuisine
€ 38,99
nijghenvanditmar.nl
RECEPTEN, FOODSTYLING: ENZO PÉRÈS-LABOURDETTE, FOTOGRAFIE: SASKIA VAN OSNABRUGGE, STYLING: ANNEMIEKE PAARLBERG
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | upside-down rabarbercake (vegan)