aantal 4 | drankje, voorgerecht | zomer | italiaans |
In ons spiksplinternieuwe nummer staan maar liefst negen pagina’s over Pure C, hét boek over Sergio Herman en Syrco Bakker. Er staan zoveel bijzondere recepten in dat we met pijn in ons hart een selectie moesten maken. Dit recept voor overheerlijke gazpacho staat niet in delicious. maar we wilden ‘m toch niet voor je achterhouden… Daar is ‘ie te lekker voor!
Kooktijd:30 minuten
Totale tijd:30 minuten
* Frans bruin zuurdesembrood is bij een aantal bakkers in Nederland te koop of gebruik ander luchtig bruin zuurdesembrood.
Recepten: Sycro Bakker & Sergio Herman. Fotografie: Tony Le Duc. Tekst: Mara Grimm. Bewerking/productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | uit Pure C: gazpacho