aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | doordeweeks, familietijd, herfst, najaar, voorjaar, weekend, winter | europees, midden-oosters | glutenvrij, vegetarisch
Janneke laat zich graag inspireren door keukens van over de hele wereld en maakt daar haar eigen, makkelijke versie van. Ze is dol op paddenstoelen en worstjes, visgoulash met rijst, pittige soto én traybakes met groenten! Deze traybake is vegetarisch en glutenvrij. Fijn voor velen dus! Laat de oven het meeste werk voor je doen terwijl jij de tafel (of bank) klaarmaakt om in no time te kunnen eten en ontspannen.
Kooktijd:15 minuten
oven20 minuten
Totale tijd:35 minuten
VEGAN Als je de halloumi vervangt door vegan halloumi, is deze traybake vegan. TIP Deze traybake is koolhydraatarm. Geef er wat flatbread bij of leg nog krieltjes in de schil op de plaat als je meer koolhydraten wilt.
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING: STUDIO PHILIPPI.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | traybake met bloemkool, avocado, halloumi & tahini-limoensaus