aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend, zomers | internationaal | lactosevrij
Deze tostada's met avocado & zalm zijn extra lekker met limoensalsa en gegrilde mango. Met kip kan ook of vegetarisch met gepocheerd ei.
Voorbereiding:35 minuten
Totale tijd:35 minuten
RECEPTEN, FOTOGRAFIE, STYLING, BEREIDING STUDIO PHILIPPI
TIP Zelf tortilla’s maken? Voor 8 stuks kneed je met de mixer of in de
keukenmachine 500 g bloem, 50 g zachte roomboter, 2 tl zout en 300 ml handwarm water tot een soepel deeg. Voeg extra bloem toe als het deeg nog plakt. Verdeel het deeg in 8 stukken. Vorm er balletjes van. Rol de deegballetjes op een met bloem bestoven werkvlak uit tot dunne tortilla’s van zo’n 24 cm Ø. Verhit een droge koekenpan. Leg een tortilla in de hete pan en rooster in ± 1 min. lichtbruin. Keer de tortilla en rooster ook de andere zijde lichtbruin en gaar. Rooster zo ook de andere tortilla’s gaar
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tostada met guacamole, zalm, mango & limoensalsa