aantal 4 | brunch, ontbijt | weekend | internationaal | glutenvrij
Lekkere en gezonde granen als alternatief voor tarwebloem en -meel zie je meer en meer. En met deze trend experimenteren wij graag. Zo maakten we bijvoorbeeld deze glutenvrije pannenkoekjes met teffmeel. Heerlijk!
Kooktijd:50 minuten
Totale tijd:50 minuten
* Gierstmeel is bij sommige natuurwinkels te koop. Je kunt ook gierstvlokken, die beter verkrijgbaar zijn (natuurwinkel) fijnmalen. Met een koffiemolen gaat het heel goed, of maal het in een kleine keukenmachine. Je kunt ook havermeel of volkoren rijstmeel gebruiken. Zuiveringszout koop je bij de natuurwinkel en sommige drogisten.
Fotografie: Chris Court. Styling: Kirsten Jenkins. Recepten: Samantha Coutts. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | teff-pannenkoekjes met thee-ahornsiroop