aantal 4 | hoofdgerecht | voorjaar, zomer | indiaas |
Geef kant-en-klare saucijzen éxtra veel smaak met deze yoghurtmarinade met Indiase specerijen. Waarom het werkt? De melkzuren in yoghurt breken de enzymen in het vlees af en maken het heerlijk mals. Zelfs een korte marinade van 30 minuten doet wonderen! Probeer ook eens deze marinade met za'atar.Dat komt omdat de yoghurtmarinade als eerste bakt zodra je de saucijzen blootstelt aan hitte (hallo, barbecue!). In traditionele marinades karamelliseert de suiker als eerste, maar in het geval van yoghurt is de zuivel de suikers voor. Zo ontstaat een heerlijk knapperig én sappig korstje! En dat maakt deze saucijzen net wat specialer.
Kooktijd:45 minuten
marineren30 minuten
Totale tijd:1 uur 15 minuten
* Tandooripasta koop je bij de toko of ruim gesorteerde supermarkt.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | tandoorisaucijzen met pittige ananassalade