aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | mexicaans |
Mexicaanse avond bij delicious. en bij jou op tafel, dankzij dit recept voor taco’s met doperwten-paprikavulling en gehakt. Ga je liever voor een vega versie? Vervang dan het rundergehakt voor quorngehakt. Easy!Maak deze guacamole voor on the side.
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
*Zelf guacamole maken
Pureer 1 rijpe avocado (eetrijpe avocado’s worden ook in veel supermarkten aangeboden) met 1 el yoghurt, mespunt koriander en chilipoeder, 1 el geknipte bieslook en breng op smaak met citroensap, zout en peper. Meng met kleine tomaatstukjes en fijngesneden korianderblad.
Productie en recepten: Trudelies Schouten. Styling: Jan Willem van Riel. Fotografie: Rob van der Vet. Bereiding: Bart Stuart
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | taco’s met doperwten-paprikavulling