aantal 6 | hoofdgerecht | pasen | |
Niet alleen ONGELOOFLIJK LEKKER, maar ook een lust voor het oog, dit filodeeg gevuld met pancetta, courgette, kaas, kruiden & olijfolie. Psst... deze strudel is een topper op de paastafel!
Kooktijd:40 minuten
rusten + oven1 uur 15 minuten
Totale tijd:1 uur 55 minuten
* De vellen filodeeg uit de mediterrane supermarkten zijn hiervoor het meest geschikt, omdat ze een stuk groter zijn. Als je toch kleinere vellen uit de super- markt gebruikt, maak dan van 3 vellen filodeeg 1 groot vel en maak zo 3 lagen. Dan heb je dus 9 kleinere vellen nodig.
RECEPT: SILVA COLLOCA | FOTOGRAFIE: ANSON SMART | STYLING: DAVID MORGAN.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | strudel met courgette, ricotta, pancetta en olijfolie