aantal 4 | hoofd, hoofdgerecht | weekend | aziatisch, koreaans | lactosevrij
Tofoe is een gezonde, eiwitrijke vleesvervanger waar je alle kanten mee op kunt. In dit recept wordt de tofoe eerst gemarineerd in een pittige Koreaanse gochujangsaus en daarna kort gebakken. Het gerecht wordt afgemaakt met noedels, boksoi en een bijzondere kimchi-pindasaus. Eet smakelijk!
Voorbereiding:2 uur
Kooktijd:35 minuten
uitlekken30 minuten
Totale tijd:3 uur 5 minuten
* Gochujang is een pittige Koreaanse chilipeperpasta. Te koop in de Aziatische supermarkt.
Tip: bestrijk de tofoe met wat marinade en laat 2 uur tot 1 nacht marineren. Wrijf de marinade van de tofoe voor het bakken.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sticky gochujang-tofu met romige kimchi-pindasaus