aantal 6 | lunchgerecht | familietijd | italiaans |
Prediken voor de groentekerk. Dat kan Yotam Ottolenghi als de beste! We mochten een paar recepten delen uit zijn boek Plenty More: een salade van gekaramelliseerde vijgen met sinaasappel en feta, rijst met citroen en kerrieblad, doperwten met munt en salsa van rode ui en walnoten. Online mogen we nog een recept van Yotam met jullie delen: spinazierol met taleggio!Meer vega koken uit zijn keuken? Maak die andere favoriet van hem: gebakken polenta met feta, bechamel en za’atar-tomaten.
Kooktijd:45 minuten
Oven/rijzen2 uur 40 minuten
Totale tijd:3 uur 25 minuten
Recept: Yotam Ottolenghi. Fotografie: Jonathan Lovekin. Styling: Sanjana Lovekin
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spinazierol met taleggio