aantal 4 | hoofdgerecht | doordeweeks | aziatisch |
Vis is snel gaar. Zodra vis een kerntemperatuur van 50 graden bereikt, begint hij vocht los te laten en wordt hij droog. Bij een biefstuk gebeurt dat pas boven de 70 graden. Deze makreel moet sowieso heel kort worden gebakken, omdat de zoete marinade aan de buitenkant anders zwartblakert.
Kooktijd:15 minuten
Oven/intrekken2 uur 5 minuten
Totale tijd:2 uur 30 minuten


* Piment of allspice kun je bij goedgesorteerde supermarkten, de toko, slagers met een uitgebreid kruidenassortiment en delicatessenzaken kopen. Piment lijkt qua smaak wat op de combinatie van kruidnagel, nootmuskaat en kaneel, alsof er koekkruiden zijn gebruikt, maar is niet zoet.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | spicy makreel