aantal 5 | hoofdgerecht | doordeweeks, weekend | mediterraan |
Gemarineerde entrecote is zo lastig nog niet. De marinade geeft veel smaken en door ‘m te grillen in de oven houd je je handen vrij voor fantastische bijgerechten.
Voorbereiding:1 uur
Rusten10 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Bestel verse laurier bij de groentewinkel of koop bij het tuincentrum een (onbespoten) plant.
* Gerookt paprikapoeder (pimentón) koop je bij specerijenwinkels, en goede (Spaanse) delicatessenzaken.
* Laat de entrecote het best tot zijn recht komen door hem 1 nacht van te voren in de koelkast te marineren.
Tip: Wil je dit vlees in dunne plakken als voorgerecht serveren, maak het hele gerecht een dag van tevoren.
Recepten: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding: Eke Mariën. Productie: Dosia Brewer
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | smokey entrecote met paprika en waterkers