aantal 4 | voorgerecht | zomer | mediterraans | vegetarisch
Dit vega voorgerecht met sinaasappel en venkel is heerlijk fris en licht. Liever een complete maaltijd van deze salade maken? Geef er geroosterde biefstuk of ribeye bij!
Kooktijd:25 minuten
Totale tijd:25 minuten
* Frambozenazijn is bij sommige supermarkten en bij delicatessenzaken te koop.
** Taggiasche olijven zijn donkerbruine, Italiaanse olijfjes met een bijzonder fijne smaak, ze zijn te koop bij supermarkten, delicatessenzaken en Italiaanse winkels.
*** Een mandoline koop je bij de kookwinkel. Pas op met de vlijmscherpe mesjes.
Recept: Yolanda van der Jagt. Fotografie: Eric van Lokven. Styling: Cyn Ferdinandus. Bereiding Eke Mariën. Productie: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | sinaasappel-venkelsalade met zwarte olijven en waterkersdressing