aantal 10 | brunch, dessert, gebak, zoet | familietijd, feestelijk, kerst, weekend | | glutenvrij
Deze schuimtaart met pecannoten en peer is al een plaatje om naar te kijken en een traktatie om te eten. Deze taart is even een werkje om te maken, maar daardoor extra leuk voor de feestdagen. Ga jij de uitdaging aan? Extra leuk: dit jaar bestaat delicious. magazine 15 jaar. Deze taart is één van onze favorieten van de afgelopen jaren. Benieuwd naar de andere 14? Je vindt ze in ons extra dikke kerstnummer. Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!
Voorbereiding:1 uur 35 minuten
Kooktijd:2 uur 10 minuten
Totale tijd:3 uur 45 minuten
Tips
Voorbereiden
Veel onderdelen van de taart kun je eerder maken. Bewaar de afgekoelde schuimplakken, perenchips en geglazuurde pecannoten luchtdicht verpakt in plastic en op kamertemperatuur. Bewaar de karamelsaus en de geflambeerde peer in een afgesloten bakje in de koelkast.
Meer feestelijke recepten
Dit recept is afkomstig uit delicious. nummer 12, hét kerstnummer van 2021. Meer feestelijke recepten? Bestel het nummer nu online, zonder verzendkosten.

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Schuimtaart met pecan, peer & mascarpone