aantal 20 | dessert, gebak, nagerecht, zoet | familietijd, feestdagen, feestelijk, vakantie, weekend, zomer, zomers | italiaans, sardijns |
Chef Giovanni Pilu is Australisch-Sardijns en kookt graag zijn moderne versie van de Sardijnse keuken. Perfect voor te bereiden, dus kies een zonovergoten dag en vraag je vrienden voor een Italiaanse middag aan tafel. Het aantrekkelijke van deze authentieke taartjes? De mooie balans tussen zoet en hartig. Heel fijn als toetje na een lichte lunch met een sterke espresso ernaast! Of maak deze amarettisandwiches met espressocrème.
Kooktijd:1 uur 30 minuten
rusten1 uur
*Pecorino sardo koop je bij kaaswinkels of Italiaanse delicatessenzaken. Of neem pecorino.
RECEPTEN, BEREIDING: GIOVANNI PILU | FOTOGRAFIE: BEN DEARNLEY | STYLING: EMMA KNOWLES.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | Sardijnse casadinas