aantal 4 | hoofdgerecht | | | vegan
Tekscoördinator Laura legt uit waarom zij zo van Yotam’s recepten houdt.'The happiest food in the world', zo wordt het eten van Yotam Ottolenghi getypeerd en ja ook mij maakt het blij! Neem nu zijn salade met radijs, tuinbonen en groene tahinsaus… dat is zo'n lekkere frisse lunch door de citroen, verse koriander, bladpeterselie en het komijnzaad. Ik gebruik royaal komijnzaad, niet gemalen maar gewoon heel en ik verheug me nu al op een versie met verse tuinboontjes!' Maak ook eens: Ottolenghi’s gebakken polenta met feta, bechamel en za’atar-tomaten
Kooktijd:40 minuten
Totale tijd:40 minuten
RECEPTEN: YOTAM OTTOLENGHI | STYLING: CYN FERDINANDUS | FOTOGRAFIE: JEROEN VAN DER SPEK | BEREIDING: BART STUART.
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | salade van radijs, tuinbonen en groene tahinsaus