aantal 4 | brunch, lunch, soep, voorgerecht | feestelijk, kerst, weekend | midden-oosters | vegetarisch
Deze cashewsoep met mangochutney heeft een Midden-Oosterse twist. Door de cashewnoten wordt dit gerecht extra romig en de mangochutey zorgt voor een unieke, frisse smaakbeleving. Goed van tevoren te bereiden en heerlijk voor een brunch of als voorgerecht tijdens de feestdagen! Meer feestelijke kerstrecepten? Je vindt op deze pagina al onze kerstrecepten bij elkaar!
Voorbereiding:20 minuten
weken1 uur
Totale tijd:1 uur 20 minuten
Voorbereiden
Maak de soep 1 dag eerder, maar breng nog niet op smaak met de chutney, aleppo-peper en het citroensap. Bewaar afgedekt in de koelkast en warm de soep op de dag zelf al roerend op. Breng dan op smaak en serveer.
Meer feestelijke recepten
Dit recept is afkomstig uit delicious. nummer 12, hét kerstnummer van 2021. Meer feestelijke recepten? Bestel het nummer nu online, zonder verzendkosten.

Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | romige cashewsoep met mangochutney