aantal 4 |
nagerecht, snack, zoet |
familietijd, feestelijk, pasen, vakantie, voorjaar, weekend, zomer |
frans |
vegetarisch
kooktijd20 minutesminutes
rusten1 hourhour
totale tijd1 hourhour20 minutesminutes
ingrediënten
250gbloem
4eieren
50ggesmolten boter
500mlmelk
instructies
Gebruik het liefst een garde als je met de hand mengt. Meng eerst de bloem met de eieren, de gesmolten boter en een snuf zout en voeg langzaam de melk toe. Zeef het beslag als er klontjes ontstaan. Je kunt voor een klontvrij beslag ook de blender gebruiken. Meng de ingrediënten dan in 1 min. tot een glad beslag. Laat het beslag minstens een uur rusten, daarna kun je bakken.
Voedingswaarde:
calorieën: 146kcal
|
eiwit: 6g
|
vet: 6g
|
koolhydraten: 17g
auteur: delicious.
FOTOGRAFIE: SASKIA VAN OSNABRUGGE | STYLING: JAN WILLEM VAN RIEL | BEREIDING: EKE MARIËN.