aantal 4 | hoofdgerecht | feestelijk, kerst | nederlands |
Gevulde pasta is een ideaal feestgerecht voor veel gasten. En deze vega variant van Janneke Phillipi is ook nog superlekker. De ravioli kun je prima een aantal weken van tevoren maken en (los) invriezen.
Voorbereiding:55 minuten
wachten30 minuten
Totale tijd:1 uur 25 minuten
* Pastameel is gemalen van harde (durum) tarwe. Deze tarwe geeft een steviger glutenstructuur, waardoor je in de pastamachine mooie, dunne vellen pastadeeg kunt draaien, die niet scheuren.
**Pasta maken is ook heel makkelijk zonder machine.
***Voorbereiding: De ravioli kun je prima 3-4 weken van tevoren maken en (los) invriezen. Laat ze bevroren in het pastawater glijden en kook ze gaar in 5 minuten. Intussen smelt je de maanzaadboter.
Recepten, styling en bereiding: Janneke Philippi. Fotografie: Serge Philippi. Bewerking: Trudelies Schouten
Ga je het proberen? Laat het ons weten.Mention @deliciousnederland of tag #deliciousnederland!
(c) delicious. nederland | ravioli met walnoot-saliericotta en bruine maanzaadboter